• Een sterke organisatie
         begint bij de mensen die er werken

 • Volg ons op social media
 • Van frustratie naar Resultaat

 • Dit zijn de professionals met wie ik werk

  Ik werk met organisaties, teams en professionals die meer uit zichzelf willen halen. Die hoog opgeleid zijn en bij een overheid, in de zorg, in het onderwijs of als zelfstandige werken. Professionals met een enorme bevlogenheid en liefde voor het vak. Ze werken niet ‘voor de baas’ maar voor hun klanten, cliënten, leerlingen, studenten. Ze willen voor hen echt verschil kunnen maken, en hun werk vanuit plezier kunnen doen.

  Mijn klanten weten dat ze iets te bieden hebben. Ze doen betekenisvol werk, hebben een missie of een hoger doel. Wat hen kenmerkt is dat ze verder willen komen, maar dat ze vastlopen in reorganisaties, in wijzigingen in regelgeving, enzovoorts. Ze lopen vast als organisatie, als team, of als professional én als mens.

 • Herken jij jezelf hierin? Dan komt dit je misschien ook bekend voor:

  • Mijn klanten hebben vaak het gevoel dat zij meer te bieden hebben dan zij momenteel doen. Ze doen (te) vaak werk dat niet meer helemaal past bij wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze krijgen steeds minder goede ideeën, of het lukt hen niet om hun ideeën concreet te maken en om te zetten naar hun werk.
  • Ze verlangen naar overzicht over hun werk en naar focus, naar werk dat helemaal past bij wie ze zijn en waar ze in geloven. Toch nemen ze geen stappen in deze richting. Omdat ze de puf er niet voor hebben of omdat de niet geloven dat het in de huidige situatie iets zal uithalen.
  • Mijn klanten vinden het moeilijk om dit bij hun leidinggevende aan te kaarten. Ze zijn bang voor ontslag, of denken dat er in de huidige situatie geen ruimte voor hun ideeën is. Ze zijn zich ervan bewust dat er iets veranderen moet, maar ze denken er in eerste instantie niet aan dat zij zelf zouden kunnen veranderen. Of ze denken juist dat zij zelf zouden kunnen veranderen maar weten niet hoe.
  • Kortom: mijn klanten komen niet aan veranderen toe. Hierdoor laten ze heel veel liggen. Sommigen dreigen hierdoor depressief, overspannen of burn-out te raken. Anderen verliezen het plezier in hun werk. En dat alleen maar omdat hun nooit geleerd is hoe Veranderen werkt en hoe je Meer uit Jezelf kunt halen. 
 • Gelukkig kan het ook anders!

  Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Weet dat het ook anders kan! In mijn programma’s help ik jou graag het volgende te bereiken:

  • Je weet precies welke technieken er zijn om een verandering in gang te zetten.
  • Je leert ook hoe je een constante flow van Creatie kunt genereren
  • Je merkt hoe je ongewenste reacties op het niveau van emoties, kunt omkeren
  • Je leert hoe je negatieve gewoontes afleert
  • Je leert hoe je zelf-destructief gedrag afleert
  • Je leert hoe je je kunt overgeven aan het onbekende en je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden
  • Je leert hoe je toegang krijgt tot je onbewuste en hoe je daar veranderingen aanbrengt
  • Je leert hoe je een nieuwe realiteit opbouwt
  • Je ontdekt een meditatietechniek waarmee je specifiek toegang krijgt tot je onbewuste zodat je een realiteit kunt creëren die bij jou past
 • Voor wie zijn mijn trainingen geschikt?

  Mijn workshops, trainingen en programma’s zijn gemaakt voor hoger opgeleide professionals en hun teams die meer uit zichzelf willen halen, die op een nieuw niveau willen functioneren en die nieuwe, andere resultaten willen behalen dan voorheen in hun werk en privé. Immers de huidige maatschappij, jouw organisatie of je werk verandert en vraagt nieuwe dingen van jou en van je team. En jij wilt –met je team- moeiteloos en vanuit plezier kunnen (blijven) werken. Dus: durf jij het aan om het avontuur binnen te stappen, en te ontdekken hoe ver je de limiet van je functioneren en dat van je team omhoog kunt brengen?

  Ik ben geboeid door de vraag wat ‘energie’ in een mensenleven nou betekent, hoe hersenen en denkpatronen werken en wat de rol van emoties is. Mijn zoektocht hiernaar heeft me gebracht bij Dr. Joe Dispenza die uitvoerig neurologisch onderzoek naar precies deze gebieden heeft bijeengebracht en zelf uitvoert. Hierdoor werd voor mij helder wat tot dan toe ongrijpbaar was. De praktische toepassingsmogelijkheden zijn zó compleet en samenhangend dat ik besloot trainer te worden van het materiaal dat hij naar buiten brengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik een van de weinige trainers wereldwijd ben die hij heeft gecertificeerd en gelicenceerd in dit materiaal. Dat ik dat ben toont aan dat de principes die ik van hem leerde en toepaste, werken. Met je gedachten creëer je je eigen realiteit. Ik heb het gedaan; jij kunt het van mij leren. Mijn inspiratie komt dus voort uit de vraag: hoe kan ik een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik werk daarom graag samen met mensen die deze aspecten van ontwikkeling ook belangrijk vinden. Voor zichzelf, voor hun team en voor hun organisatie. 

 • The Fastest Way to Reprogram Your Mind - IT REALLY WORKS! | Dr Joe Dispenza

 • Ben je benieuwd wie ik ben?

  Je weet nu voor wie ik werk en met welke vraagstukken ik hoog-opgeleide professionals help. Herken jij jezelf hierin en wil je weten wie ik ben en wat mijn achtergrond is? Kijk dan eens bij 'Over Ina'