• Een sterke organisatie
         begint bij de mensen die er werken

 • Volg ons op social media
 • Naar Essentie: voor Persoonlijk Leiderschap in Organisatieverandering

 • We leven in een tijd van complexe veranderingen en dat heeft ook impact op je organisatie en op de invulling van jouw functie. Reorganisatie, zelfsturende teams, minder managers. Je omgeving of jijzelf, als leider of als uitvoerder, staat voor de vraag om op een ander niveau te functioneren. 

 • Je bent professional en je bent mens

  Je bent professional en je hebt een prachtige baan. Je wilt vooruitkomen in je werk en het beste uit jezelf halen. Of door alle veranderingen in je organisatie verlies je het overzicht en loop je vast. Of er wordt een nieuwe werkwijze van je verwacht die best even wennen is.

  Je bent ook mens. Dat betekent dat je je lekker wilt voelen, moeiteloos wilt werken en het beste uit jezelf wilt halen in werk en privé. Jij weet wel dat je capaciteiten hebt, maar je weet nog niet hoe die naar boven haalt. En om dat te kunnen zul je iets moeten veranderen.

  Veranderen voelt aan als iets lastigs. Het is immers je omgeving die verandert dus ligt het niet aan jou. Je wilt loskomen van je omstandigheden. Je weet dat het anders kan of je vindt dat het anders moet; je weet alleen nog niet hoe.

  Verander naar een geheel nieuw niveau van functioneren, van Zijn. Jij kunt functioneren op een geheel nieuwe manier, op een ander niveau, een die vanuit jou ontstaat. Binnen de organisatie waarin je werkt of in een geheel nieuwe setting, zoals bijvoorbeeld je eigen bedrijf. In mijn trainingen leer ik je hoe jij dat bereikt. In mijn Coaching begeleid ik je in hoe je dat in je werk en in je leven implementeert. 

 • Dit is van waaruit ik werk

  Ik werk vanuit de kennis en ervaringen die ik opdeed in mijn persoonlijke zoektocht naar hoe een mens functioneert: denken en voelen. En naar hoe het fenomeen ‘Energie’ werkt. Uit dit onderzoek leerde ik dat moderne wetenschappen bewijzen dat ons leven zich vormt op basis van de gedachten die we hebben, of we dat nu zelf in de gaten hebben of niet. En gemeten naar hoe de meesten van ons denken is dat revolutionair!

  Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat wij dus ons leven zelf vormgeven. Wat we verwachten, komt uit. Wat we niet verwachten, lijkt ook niet voor ons bedoeld te zijn. Als we onszelf iets toewensen is het maar de vraag of dat zal uitkomen. En toch zijn we zelf verantwoordelijk voor hoe we leven, hoe we werken en welke resultaten we behalen. Hoe lossen we deze tegenstrijdigheid op?

  Het goede nieuws blijkt te zijn dat wij onze gedachten zelf kunnen sturen, dat we actief invloed kunnen hebben op de basis-houding van onze gevoelens, en dat we ons leven zelf kunnen creëren. Doelbewust. Dat we niet slachtoffer hoeven zijn van onze omgeving, van omstandigheden of van mensen om ons heen. We  zijn veel autonomer dan we onszelf realiseren.

  Ik werk dus vanuit wetenschappelijke kennis over hoe je hersenen werken, over hoe je emoties werken en over hoe jij actief vorm kunt geven aan jouw manier van werken, aan jouw resultaten. Als jij dit ook wilt, leer ik je graag wat ik zelf inmiddels toepas en waar ik mijn leven mee verrijk, want deze kennis is revolutionair.

  Als jij een andere kwaliteit wilt genereren in jouw persoonlijke realiteit, leer ik je de achterliggende principes en leg ik je uit hoe het werkt wanneer je Veranderingen wilt creëren in je werk, relaties, gezondheid, financiën, etc. Ik laat je zien:

  • Hoe persoonlijkheid en persoonlijke realiteit met elkaar samenhangen
  • Wat ervoor nodig is als iets in je persoonlijke realiteit wilt veranderen
  • Wat het verschil is tussen overleven en creëren
  • Uit welke drie breinen je hersenen zijn opgebouwd
  • Wat de rol is van je onderbewuste
  • Hoe je brein je helpt in het manifesteren van jouw werkelijkheid
  • Hoe je naar een niveau kunt gaan vanwaaruit je je leven kunt Creëren

  Zodat jij de tools krijgt om jouw leven, jouw werk, jouw realiteit vorm kunt geven zoals jij wilt. En dan wil je niets liever dan ……

 • Dit is waarmee ik jou kan helpen

  Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is dit waarmee ik jou kan helpen:

  • Introductieworkshop “Waar wil jij naartoe in je leven?”
  • Eéndaagse training: “Verander je gedachten, Haal meer uit jezelf”.
  • Eéndaagse training in combinatie met Coaching

  Zo leer je niet alleen hoe je kunt veranderen, maar leer je ook hoe je je leven zelf kunt creëren. En hoe je op een ander niveau terechtkomt dan waar je nu bent. Zodat je geniet van je werk, van je leven, van jezelf!