• Een sterke organisatie
         begint bij de mensen die er werken

 • Volg ons op social media
 • Trainingen

 • Op deze pagina vindt u het actuele trainingsaanbod van Naar Essentie. Heeft u een vraag over het aanbod of wilt u overleggen of een workshop of training aansluit op uw vraag? Neem dan contact met me op!

 • In deze workshop leer je over wat 'veranderen' inhoudt. Het lijkt zo gemakkelijk, maar soms loop je tegen zoveel dingen aan waardoor het niet lukt iets in je leven of op je werk te veranderen. Omdat je organisatie zich in een veranderingsfase of reorganisatie bevindt, omdat geld ontbreekt je dromen te realiseren, omdat je gezondheid tegen zit, omdat je kinderen ..... 

  In deze workshop gaan we in op de vraag wat veranderen precies inhoudt, en waar je precies naartoe wilt. 

  Lees meer

 • Deze training is een praktische training om meer succes te bereiken in werk en persoonlijk leven, gebaseerd op recente resultaten uit neurologisch- en quantumonderzoek. Deze training is samengesteld door dr. Joe Dispenza, neuroloog en wereldwijd spreker en docent.
  In deze training leren de deelnemers fundamenteel hoe zij als mens functioneren vanuit hun denken en hun gevoel, en hoe zij deze kennis effectief kunnen inzetten om andere resultaten en doelen te bereiken dan tot nog toe. Hierdoor bereiken ze om écht succes te boeken!

  In deze training leren deelnemers over hoe zij hun persoonlijke realiteit kunnen veranderen op hun werk of in hun privéleven. In deze training werken zij aan de volgende doelen:
  - wat wil ik bereiken in mijn leven en/of werk
  - wat vraagt het van me effectief veranderingen door te voeren
  - hoe doorbreek ik de stressmodus
  - hoe is de samenwerking tussen mijn hersenen en mijn emoties
  Ook leren deelnemers de essentiële technieken die zij nodig hebben om hun jaardoelen te bereiken.

  Deze training duurt  uur. Dat kan op één dag, maar kan ook over twee dagen worden verdeeld. iedere deelnemer krijgt een werkboek waarin alle informatie staat, maar ook opdrachten om tijdens de training praktisch mee aan de slag te gaan. Als extra kunt u voor hen een boek van dr. Joe Dispenza bestellen waarin zij nog veel meer achtergrondinformatie kunnen lezen. 

  Om deze training te borgen wordt hij gecomplementeerd met een 30-dagen-programma en drie groeps-en/of persoonlijke coachmomenten. Hierin kunnen de deelnemers antwoord krijgen op vragen die achteraf bij hen opkomen, wanneer zij de technieken in praktijk brengen. 

  Lees meer

 • Voor bedrijven en organisaties die in beweging zijn, zoals organisaties in de Gezondheidszorg, Gemeenten en Onderwijs, en voor bedrijven die next-level groeien, reorganiseren of fuseren wordt deze training op maat aangeboden. Dat wordt gecombineerd met coaching om het geleerde te implementeren in de dagelijkse activiteiten. In dit kader wordt de training 'Verander Je Gedachten, Creëer Nieuwe Resultaten op maat aangeboden. Neemt u contact op voor nadere informatie via de mail: ina@naar-essentie.nl of telefonisch via 06-811.603.84.

 • Het hele leven draait om verandering, maar zodra er nieuwe werkprocessen worden ingevoerd heeft dat grote impact op management en medewerkers.Denk aan het overgaan naar zelfsturende teams, veranderende wetgeving en taakinhouden, of - voor ondernemers - aan het next-level brengen van een bedrijf. Het vraagt om andere denkwijzen, andere handelswijzen en creativiteit. In deze workshop krijgt u inzicht in hoe u Verandering bij uw (management-)teams of uzelf positief kunt sturen naar meer werkplezier. Neemt u contact op per e-mail met ina@naar-essentie.nl of telefonisch via 06-811.603.84.