• Een sterke organisatie
         begint bij de mensen die er werken

 • Volg ons op social media
 • Wie is Ina Şabanoğlu?

 • Weet jij dat je gedachten 1-op-1 impact op je resultaten hebben?

  Mijn naam is Ina Şabanoğlu. Ontwikkeling is mijn core business. Ontwikkeling gaat over groei, richting en focus. Hierdoor komt de kern tot leven en tot bloei. Dit komt voort uit meer dan een half leven gewijd aan persoonlijke ontwikkeling, training en studie van Tai Chi, Chi Kung en Meditatie, en onderzoek naar de functie en rol van Energie, het brein en emoties.

  Mijn training en opleiding geniet ik van de beste leraren op gebied van oude Oosterse zowel als de allernieuwste Westerse wetenschappen. Dat je gedachten een heel bepalende rol spelen in (het behalen van) je resultaten heeft een veel bredere betekenis dan we oorspronkelijk dachten. (:-) Volg je me?) Verrassend genoeg verklaren de moderne Westerse wetenschappen waarom de oude inzichten en methoden van bijvoorbeeld Taoïsten en Yogi zo goed werken. In het Oosten was deze kennis vroeger alleen beschikbaar voor keizers, koningen en gestudeerde rijke mensen. Tegenwoordig kunnen we er in het Westen woorden aan geven door het moderne onderzoek op gebied van neuro- en quantumwetenschappen. 

  Vanuit deze krachtige basis help ik ondernemers, managers, ervaren professionals, bedrijven en organisaties om hun ontwikkeling te realiseren. Ik dring door tot de kern van je vraagstuk, tot wat jij écht wilt bereiken. Mijn tools hierbij zijn 
  - strategisch inzicht
  - definiëren waar 't werkelijk over gaat
  - de wil om vanuit welke situatie dan ook tot een succes te komen
  - het overzien van consequenties van situaties of besluiten
  - ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

  Methoden die ik inzet zijn coaching en training.


  Wat ik nog meer doe
  Naast het begeleiden van teams van managers of ervaren professionals en ondernemers geef ik les in Tai Chi (Taiji), Chi Kung (Qigong) en Meditatie. Ik heb geleerd hoe sterk de invloed van je gedachten is op de kwaliteit van je leven, en hoe we ons leven kunnen vormgeven zoals wij dat zelf willen. Ik deel dit graag met je, want deze kennis is net zo oer-oud als revolutionair.


  Het werk wat ik vroeger deed
  Zo’n twintig jaar werkte ik in verschillende functies op een aantal arbeidsbureaus. Ik adviseerde zowel bedrijven als werkzoekenden. Dacht met bedrijven en organisaties mee om hun vacatures om te buigen naar werkplekken die in te vullen waren - jobcrafting nog voordat dit een begrip werd. Aan de andere kant van de arbeidsmarkt adviseerde ik zowel Nederlanders die in een lastig parket zaten als vluchtelingen en andere allochtonen over te nemen vervolgstappen in hun carrière. Ik bemiddelde voor het invullen van vacatures en deed selectiewerk voor opleidingstrajecten. Het waren boeiende tijden, omdat ik zowel bedrijven als mensen kon helpen zich te ontwikkelen.

  Na wat tussenstappen werk ik nu als zelfstandig trainer en coach. Mijn passie - het ontwikkelen van teams van managers of ervaren professionals, en ondernemers - heeft nu een andere vorm. Ik train en coach managementteams en ondernemers naar een ander niveau van functioneren, zodat ze veranderingen in hun organisatie werkelijk vorm kunnen geven en daarbij zichzelf ontwikkelen.

  Dit werk past heel goed binnen een reorganisatie-of transitieproces van de organisatie waarin zij werken, of in de overgangsfase naar zelfsturende teams. Ook werk ik hiervoor graag samen met organisatie-adviesbureau's.

  Neem vooral contact met me op als je meer wilt weten over wat ik voor je kan doen: 06-811.603.84.

 • Ina Şabanoğlu

  Coach en trainer van Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling
  Gecertificeerd consultant NeuroChangeSolutions
  Wandelend Life- en Loopbaancoach • Wil jij je teams meenemen in organisatieverandering?

  Ben je benieuwd of mijn diensten bij jou en/of je organisatie passen? Kijk dan eens bij Waarom Naar Essentie. 

  Heb je een vraag of wil je graag in een persoonlijk gesprek bespreken op welke wijze ik kan aansluiten op jouw specifieke (organisatie-)vraag? Neem dan gewoon contact met me op!

  Foto: Multu Kurtbaş