• Van Verandermanagement
        naar Leiderschap over Bewuste Verandering

 • Volg ons op social media
 • Wie is Ina Şabanoğlu?

 • Ik geloof dat je gedachten 100% impact hebben op je leven

  Mijn naam is Ina Şabanoğlu. Ik werk als trainer Persoonlijk Leiderschap en wandelend Life- en Loopbaancoach. Hiernaast geef ik les in Tai Chi (Taiji), en Chi Kung (Qigong) en Meditatie. Ik heb geleerd hoe sterk de invloed van je gedachten is op de kwaliteit van je leven, en hoe we ons leven kunnen vormgeven zoals wij dat zelf willen. Ik deel dit graag met je, want deze kennis is net zo oer-oud als revolutionair.

  De Taoïsten wisten het al, de Boeddhisten, de Yogi’s. Deze kennis was zo kostbaar, dat alleen koningen en heersers erin werden ingewijd. Wat de achterliggende mechanismes zijn, dat konden ze vroeger nog niet weten, maar modern wetenschappelijk onderzoek heeft hier verandering in gebracht. Door mijn eigen onderzoek ben ik op het spoor van dit onderzoek en een aantal interessante wetenschappers gekomen.

  Zo’n twintig jaar werkte ik in verschillende functies op een aantal arbeidsbureaus. Zowel Nederlanders die in een lastig arbeidsmarkt-parket zaten als vluchtelingen en andere allochtonen adviseerde ik over te nemen vervolgstappen in hun carrière. Ook selecteerde ik hen voor opleidingstrajecten, bemiddelde ik hen naar werk en adviseerde ik bedrijven over nieuw aan te nemen personeel. Het waren boeiende tijden, omdat ik zowel bedrijven als mensen kon hielp een betere positie te krijgen.

  Na wat tussenstappen werk ik nu als zelfstandige. Mijn passie - management en teams in organisaties naar een sterkere positie te begeleiden - heeft nu een andere vorm. Ik train en coach managementteams en ondernemers naar een betere zijns-kwaliteit, zodat ze veranderingen in hun organisatie werkelijk vorm kunnen geven en daarbij zichzelf ontwikkelen.

  Dit werk past heel goed binnen een reorganisatie-of transitieproces van de organisatie waarin zij werken, of in de overgangsfase naar zelfsturende teams. Ik werk rechtstreeks met veranderende organisaties; ook werk ik hiervoor graag samen met organisatie-adviesbureau's. Neemt u vooral contact met me op als u hierover meer wilt weten: 06-811.603.84.

 • Ina Şabanoğlu

  Consultant NeuroChangeSolutions
  Trainer Persoonlijk Leiderschap
  Wandelend Life- en Loopbaancoach • Wil je je teams meenemen in de organisatieverandering?

  Ben je benieuwd of mijn diensten bij jou en/of je organisatie passen? Kijk dan eens bij Waarom Naar Essentie. 

  Heb je een vraag of wil je graag in een persoonlijk gesprek bespreken op welke wijze ik kan aansluiten op jouw specifieke (organisatie-)vraag? Neem dan gewoon contact met me op!

  Foto: Multu Kurtbaş